fbpx
Close

INTERVJUU | Robin Kivi Tartu ümbersünnist: oleme pannud rõhku enda asjadele

-Robin Kivi | Foto: Diana Jesin/Tartu Ülikool Maks & Moorits

Hooaja alguses Eesti-Läti liigas tabeli lõpuklubiks jäänud Tartu Ülikool Maks & Moorits sai pärast peatreener Nikolajs Mažursi palkamist hoo üles ning lõpuks venitati ennast ka kahe riigi ühises liigas kaheksa hulka. Kuigi Riia VEF-ile vastu ei saadud, siis oma head minekut ei kaotatud ning eestikate veerandfinaalis mängiti üle KK Viimsi/Sportlandi meeskond ning poolfinaalis astutakse vastu TalTech/Optibetile.

Tartlaste poolt reedesel pressikonverentsil osalenud 23-aastane ja 196 cm pikkune tagamängija Robin Kivi on tänavusel hooajal küll isiklikus mänguajas ja statistikas mullusega võrreldes tagasi andnud, aga mehe enda sõnul on see teisejärguline, kui meeskonnal läheb hästi. Korvpall24 uuris Kivi käest, millist seeriat võivad korvpallisõbrad oodata ja kuidas ta ise hoiab ennast mänguvalmis olukorras, kus mänguminutid on olnud ebaühtlased.

Robin, Tartu hooaeg on käinud üles-alla. Hooajaeelne osa oli tegelikult ju suurepärane, kui päris mängud hakkasid, siis vajusite täiesti auku ja hooaja teisel poolel olete ennast taas väga hästi käima saanud. Mis need põhiasjad on, mis selle muutuse toonud on?

scroll to top