fbpx
Close

INTERVJUU | Keila “dirigent” Marcis Vitols veteranina ennast veel ei tunne: tahan palju mänguaega!

-Marcis Vitols | Foto: Keila KK esindusmeeskond Facebook

Teist hooaega Eestis mängiv 30-aastane lätlane Marcis Vitols üllatas nii mõndagi korvpallisõpra, kui liikus kahe hooaja vahel BC Kalev/Cramost äsja meistriliigasse tõusnud Keilasse. Seal on mängumees näidanud taset ning tema toel on Keila teinud tänavuse hooaja algul väga häid tulemusi, kaotades napilt valitsevale meistrile Pärnu Sadamale ning võites võõral väljakul 20 punktiga Tartu Ülikool Maks & Mooritsat.

Eelmisel hooajal jäi Vitols pigem varju, mängides Eesti-Läti ühisliigas 17,5 minutit, mis on ta profikarjääri madalaim näitaja. Sel hooajal on ta tärganud Keilas vaieldamatult juhtfiguuriks: keskmiselt 31,7 minuti jooksul on Vitols toonud oma võistkonnale 15,3 punkti, 7,3 lauapalli, 7 resultatiivset söötu ja 1,3 vaheltlõiget.

Korvpall24 portaalile andis Vitols intervjuu vahetult pärast Keila esimest võitu Eesti-Läti ühisliigas Tartu Ülikool Maks & Mooritsa vastu 14. oktoobril (89:69). Arutlesime ta rolli üle Keilas, palusime iseloomustada võistkonna mängustiili ning peegeldada ootusi äsja alanud hooaja kohta. Samuti rääkis Vitols oma välismängija kogemustest nii Eestis kui ka Ukrainas, kus ta mängis Odessa eest 2018/19. hooajal, ning oma kohanemisest Keila linnaga.

scroll to top