fbpx
Close

INTERVJUU | Anrijs Miška: Lätis on levinud nali, et eestlased on aeglased, aga korvpallurite kohta ei saa seda küll teha

-Anrijs Miška | Foto: Mikus Klavinš/Riia VEF

Kuigi Anrijs Miška oli BC Kalev/Cramo peatreeneri Heiko Rannula huviorbiidis juba eelmisel suvel, viis 24-aastase ja 206-sentimeetrise mängumehe tee hoopis Rooma. Itaalia esiliigas korraliku hooaja teinud endine Läti noortekoondislane otsustas eeloleval sügisel tõmmata selga Eesti meistermeeskonna särgi, et aidata meeskonnal seatud eesmärke täita ning muutuda väljakul enesekindlamaks. 

Rooma Luiss nimelises meeskonnas kandis Miška põhiraskust, kui 28 mängu ja keskmiselt 29 minutiga kogus väljakult 62%-lise tabavuse juures 13,5 punkti, 5,6 lauapalli ja 1,5 korvisöötu. Nii Itaalias kui ka kahel eelneval hooajal Riia VEFis on lätlase visketabavus väljakult olnud kindlam kui vabaviskejoonelt.

Korvpall24.ee portaalile jagas Anrijs Itaalia hooaja emotsioone ning võrdles sealset mängustiili Eesti-Läti liigaga. Tegime lähemalt tutvust tema mängijaprofiiliga ning enim tööd nõudvate elementidega väljakul. Muuhulgas tuli juttu ka Heiko Rannula varajasemast huvist tema vastu ning millist rolli peatreener temalt algaval hooajal ootab. Lõpetuseks peatusime tema noortekoondise parimatel hetkedel ning arutasime Läti korvpalli hetkeseisu üle nii noorte kui täiskasvanute tasemel.

scroll to top