fbpx
Close

INTERVJUU | Rauno Nurger: huvi oli ka Hispaania esiliigast, aga Tartu tegi parima pakkumise

-Rauno Nurger | Foto: Diana Jesin/Tartu Ülikool Maks & Moorits Facebook

Mullu BC Kalev/Cramo särgis Eesti meistriks tulnud ja Eesti-Läti liigas hõbeda teeninud 30-aastane Rauno Nurger otsustas vahetada klubi ning jätkata karjääri Tartu Ülikool Maks & Mooritsa ridades. Korvpall24.ee portaal uuris Nurgerilt, millised pakkumised tal laual olid, miks ta lõpuks Tartuga liitus ja mis on uue koduklubi alanud hooaja eesmärgid. 

Pealinnast ülikoolilinna siirdunud kogenud keskmängija viskas eelmisel hooajal Kalev/Cramos mängides Eesti-Läti liigas keskmiselt 18 minutiga 7,8 punkti, hankis 4,9 lauapalli ja jagas ühe korvisöödu. Eesti meistrivõistlustel jäi 208 cm pikkuse Nurgeri arvele 16 minutiga 6,5 silma ja 4,6 lauapalli.

Intervjuus rääkis Nurger, miks ta otsustas liikuda Kalev/Cramost konkurendi ehk Tartu ridadesse ning millised variandid tal veel laual olid, palusime tal vaadata tagasi ka Kalev/Cramos veedetud ajale. Muuhulgas saime teada, mida Tartu klubi temalt ootab, milline treener on Aivar Kuusmaa ja millised on meeskonna eesmärgid tänavusel hooajal. Lisaks tegime juttu Prometey liigast lahkumisest, Nurgeri isiklikest eesmärkidest ja hooajaeelsest ettevalmistusest.

scroll to top