fbpx
Close

INTERVJUU | “Eesti Dennis Rodman” ehk Kristjan Kokk: jalas on põrget küll, et lauapallid kätte saada

-Kristjan Kokk | Foto: Robert Markus Liiv/KK Viimsi Facebook

Eelmisel hooajal tuli KK Viimsist komeedina Stefan Vaaks, sel hooajal proovib sama eredalt esile kerkida 23-aastane ja 201 cm pikkune Kristjan Kokk. Kuna Viimsil hetkel väga paks rahakott pole, siis on teisel järjestikusel hooajal võimalik särada mõnel kohalikul palluril. Eesti karikamängudel on Kokk igatahes näidanud, et temaga tuleb sel hooajal kõvasti arvestada. Karikamängudes tõi noormees keskmiselt 29,8 minutiga 10 punkti, 6,3 lauapalli (2,5 ründest), 1,2 korvisöötu ja 0,5 vaheltlõiget mängus.

Viimsis selgelt põhimeheks tõusnud Kokk on pallur, kes oskab täita paljusid rolle. Võib peale panna kaare tagant kui ka korvi all keha anda. Rammu on mees võrreldes eelmise hooajaga juurde kogunud. Tiimikaaslased peavad teda kõige vajalikumaks just ründelauas, kus Kokk võib vastaste meelehärmiks ootamatult välja ilmuda.

Korvpall24 portaal käis mehe tegutsemist vaatamas mitmes kohtumises Viimsi koduväljakul Eesti karikamängude raames ning küsis, et millega ta Vaaksilt hüüdnime “Eesti Dennis Rodman” on välja teeninud. Kokk ei teinud treeningnippidest saladust ning rääkis nii jõunäitajatest, vastikust vastasest oma positsioonil kui ka sellest, kuidas miljonilise eelarvega klubisid selili saab panna.

scroll to top