fbpx
Close

INTERVJUU | Rapla mänedžer Jaak Karp hullust hooaja algusest: väga raske on endale meelde tuletada seda suurt pilti

-Jaak Karp ja Rapla Avis Utilitas korvpallimeeskond | Foto: Siim Semiskar

Rapla Avis Utilitase korvpallimeeskonna hooaja algus on olnud hullumeelne, kuna tiimi on räsinud järjepanu rasked vigastused ja meeletu ebaõnn komplekteerimisel. Tiimi kapten Sven Kaldre on ühes mängujärgses intervjuus isegi maininud, et välismängijaid on nii palju läbi käinud, et enamiku nimesid ei mäleta ja mõni mees tuuakse kohale, aga ei jõua trennigi, kui juba on ära sõitnud.

Tiimi mänedžer Jaak Karbile tähendab see loomulikult ülimalt pingelist tööd, mis kestab senimaani, kuna eelmisel nädalal selgus, et häid statistilisi numbreid näidanud ameeriklasest tagamees ostetakse Ungari tiimi poolt üle ja tuleb hakata uuesti tagaliini täiendust otsima.

Korvpall24 portaalile neljapäeval toimunud karikamängul BC Kalev/Cramo vastu intervjuu andnud Karp rääkis, mida need viimased kuud on komplekteerimise rindel tema jaoks tähendanud, kuidas toimub sellisel tasemel mängijate üleostmine ning millal naasevad vigastustest tiimi põhilisteks nurgakivideks olema pidanud Saimon Sutt, Martin Paasoja ja Arnolds Helmanis.

scroll to top