fbpx
Close

“Kuues Viga” #15 | Kes kuuluvad NBA Tähtede mängule ja kes kindlasti mitte?!

-NBA Tähtede mängu nädalavahetus | Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Kuuenda Vea toimetus taipas jaanuari keskpaigas, et pool NBA 2021/2022 hooajast on juba läbi. Paslik aeg teha ülevaade, kes on olnud selle hooaja komeedid ja langejad.

Nimetasime üheskoos ära, kes on 12-13 meest mõlemast konverentsist, kes kuuluvad NBA Tähtede mängule oma taseme tõttu. Andrew Wiggins sai ära mainitud kah, kuigi toimetus teadvustab, et see on tõenäoliselt võimalik ainult “tänu” fännidele.

Valisime veel välja poole hooaja parimad mehed, parimad kaitsjad, kollanokad, treenerid, GMid, arenenumad mängijad, enim pettumust valmistavad mehed ja jäime lobisema selle üle, et miks DeAndre Jordan veel liigas on. Ega keegi meist lõpuni sellest aru ei saa.

NB! Kuna stuudios läksid sel korral asjad veidi lappesse, siis päevakajaline saade läks kahjuks nelja tuule poole kaduma. Õnneks teise saate suutsime päästa, kuid vabandame tavapärasest kehvema helikvaliteedi pärast.


Mis on “Kuues Viga”?

Korvpall24 ja Optibet toovad teieni Eesti parima NBA podcasti. Kogusime kokku kohalikud NBA eksperdid ja toome kord nädalas Eesti korvpallisõbrale kõige värskemaid ja vahetumaid NBA-muljeid. Saate produtsent on Korvpall24 peatoimetaja Siim Semiskar ning saatejuhtideks Otto Oliver Olgo, Ardo Kalda, Henri Sipra ja Erki Saksing.

scroll to top