fbpx
Close

“Kuues Viga” #29 | Millal paistab Phoenixis jälle päike?

-Nukker Phoenix Sunsi fänn tulevikku vaatamas | Foto: AFP/Scanpix

Play-off’ide teine raund on NBAs peetud ning möödunud finaali osalised Bucks ja Suns lakuvad nüüd kodudes haavu. Mis saab neist edasi?

Võtsime luubi alla nii nemad kui ka ülejäänud kaks kaotajat teisest raundist – Memphise grislid ja Philadelphia 76ersi. Mõistagi tekitas palju arutelu James Harden ja tema tulevik Philadelphias.

Lisaks neljale tiimile põrgatasime mõtteid lõppenud play-off seeriate teemadel ja tegime eelvaate konverentsi finaalidele, kuigi saate salvestuse ajal polnud meil infot, et Celticsi tugitala Al Horford on nakatunud kolmandat korda koroonaviirusesse. Toimetuses läksid ennustused seeriate tulemuste asjus pooleks.

Uudiste kategoorias heitsime valgust Lakersi treenerijahile, kirusime igaks juhuks Hornetsit, kui nad peakski lõpuks palkama Mike d’Antoni uueks peatreeneriks ja nentisime, et Joel Embiid ei oska eriti väärikalt MVP-võiduajamisi kaotada. Optibeti keskkonnas ületas Otto uue lati õige panusega.

Stuudios olid Ardo Kalda, Henri Sipra, Erki Saksing ja Otto Oliver Olgo. Kirjutage meile NBA-alaste küsimuste korral kuuesviga@gmail.com. Podcasti tegemise võimalust saate uurida aadressilt podcastrent.ee.

VAATA:

KUULA:

Mis on “Kuues Viga”?

Korvpall24 ja Optibet toovad teieni Eesti parima NBA podcasti. Kogusime kokku kohalikud NBA eksperdid ja toome kord nädalas Eesti korvpallisõbrale kõige värskemaid ja vahetumaid NBA-muljeid. Saatejuhtideks on Otto Oliver Olgo, Ardo Kalda, Henri Sipra ja Erki Saksing. Saadet salvestatakse ülimalt uhkes podcastrent.ee stuudios!

scroll to top