fbpx
Close

INTERVJUU | Rait-Riivo Laane Rapla hooajast: minu arvates oli Eesti kuttides sisu ja oskusi suuremaks rolliks

-Rait-Riivo Laane | Foto: Siim Solman/Rapla Avis Utilitas

Rapla Avis Utilitase korvpallimeeskonna põhimängujuht Rait-Riivo Laane võttis Korvpall24 portaalile antud intervjuus hooaja kokku tõdemusega, et kui medalite näol midagi pihku ei jää, siis ei mäleta vahepealseid ilusaid mänge keegi. Paf Eesti-Läti liigas põhiturniiri kuuendana veerandfinaalis kahes mängus Riia VEF-i paremust tunnistama pidanud Rapla jäi järgnenud eestikate veerandfinaalis põneva viiemängulise lahingu tulemusena alla Pärnu Sadamale.

Eesti-Läti liigas keskmiselt 31 minutiga Rapla tiimi selle valdkonna liider Rait-Riivo Laane kogus keskmiselt 7,9 punkti, 3,5 lauapalli, 6,3 resultatiivset söötu ja 2,8 vaheltlõiget. 29-aastane mängujuht rääkis usutluses, et üldjoontes jäi ta oma individuaalsete esitustega rahule. Tema sõnul on peatreener Arnel Dediciga töötades mängijatel vaja päris palju kõvakettamahtu ning taktikaliselt nõudliku mänguplaani elluviimine oli meeskonna jaoks kohati keeruline.

Uurisime Laane käest veel ka seda, kuidas on ta läbi karjääri enamikul hooaegadel tõsistest vigastustest pääsenud ja saanud meeskonda väljakul aidata, kuidas temal isiklikult peatreener Dediciga klapp kujunes ning mida ta Dedici jätkamisest arvab. Lõpetuseks tahtsime Laane käest teada, kes eestlastest on tema arvates koduses liigas tänavu kõige enam silma paistnud ning palusime paari lausega ka kõiki meeskonnakaaslasi iseloomustada.

scroll to top