fbpx
Close

INTERVJUU | Volodymyr Shevchenko Rapla linna võludest, tiimi atmosfäärist, Tormi Niitsust ja peatreener Brett Nõmmest

-Volodymyr Shevchenko | Foto: Siim Solman/Rapla Avis Utilitas

Mõni aeg tagasi Rakvere Tarva ridades Eesti-Läti liigas debüteerinud 29-aastane Volodymyr Shevchenko tõmbas lõppenud hooajal selga Rapla särgi ning aitas klubil jõuda Eesti meistrivõistlustel üle pika aja medalile. Korvpall24.ee portaal rääkis Ukraina mängumehega Raplas veedetud hooajast, mis päädis pronksmedaliga, ja uuris, kuidas meenutab leegionär seda teekonda, mis võistkonna kevadel kõrgesse mängu tõi. 

Aastate jooksul on Ukrainast pärit mängija pallinud kohalikus kõrgliigas ning aasta ka Leedu meistriliigas. Tunamullu tuli 196 cm pikkune Shevchenko Rakverre ning kogus Eesti-Läti liigas keskmiselt 28,5 minutiga 15,4 punkti, 5 lauapalli ja 2 korvisöötu. Lääne-Virumaa klubi lõpetamise järel otsustas ukrainlane liituda Raplaga, kus lõppenud hooajal jäi mängumehe arvele 27 minutiga 11,1 silma, 4,8 lauapalli ja 1,4 resultatiivset söötu.

Intervjuus andis Shevchenko hinnangu lõppenud hooajale enda vaatepunktist ja kirjeldas, kui oluline oli Eesti meistrivõistluste pronks nii klubile kui ka Rapla linnale. Samuti tuli juttu peatreeneri vahetusest ja Brett Nõmme tugevustest. Lisaks rääkisime Rait-Riivo Laane vigastusest ja Eric Hunteri ootamatust lahkumisest ning uurisime, kuidas need olukorrad meeskonnale mõjusid. Muuhulgas saime teada, kellelt ukrainlane lõppenud hooajal kõige rohkem õppis, milline on tema hinnangul Eesti-Läti liiga tase, kuidas sujuvad eesti keele õpingud ning kas ta sooviks võimalusel Raplas jätkata.

scroll to top