fbpx
Close

INTERVJUU | Looduse poolt antud füüsisega Rapla leegionär Kaosi Ezeagu: olen kanadalane ja talvejope on mul muidugi olemas

-Kaosi Ezeagu | Foto: Siim Solman/Rapla Avis Utilitas

Bahama saarel, mille on eestlaste seas maailmakaardile joonistanud teiste seas näiteks ka kümnevõistleja Maicel Uibo olümpiavõitjast abikaasa Shaunae, on sündinud ka Utilitas Raplas esimest Euroopa hooaega alustav 208-sentimeetrine korvialune jõud Kaosi Ezeagu. Kanada passi ja värvika ülikoolikarjääriga 24-aastane mängumees on peatreener Brett Nõmme käe all valmis kõvasti tööd tegema, et end vanal mandril pildile mängida.

Viimasel ülikooliaastal New Mexico State’i ridades kogus Ezeagu 32 mängu ja keskmiselt 26 minutiga 8,8 punkti ja 6,3 lauapalli, tabades väljakult 57% visetest. Hooaeg varem Sam Houstoni särgis läksid kirja keskmiselt 19 minutit, 5,8 punkti ja 3,8 lauapalli.

Korvpall24.ee portaalile antud intervjuus rääkis eksootilise taustaga korvpallur lähemalt ala juurde jõudmisest ning vaheldusrohkest ülikoolikarjäärist. Saime teada tema suurepärase füüsise saladuse ning tugevused ja nõrkused korvpalliplatsil. Muuhulgas tuli juttu ka tema teadmistest seoses Eestiga, peatreeneri ootustest ning väikelinnas elamise võlust. Lõpetuseks jagab Kaosi, milliseid liigasid ta meelsasti jälgib ning nimetab enda seitse lemmikut pallurit unelmate liigast.

scroll to top