fbpx
Close

INTERVJUU | Raplaga liitunud Kotsari kunagine toakaaslane Jalyn McCreary: mul on enda suhtes kõrged ootused

-Jalyn McCreary | Foto: Siim Solman/Rapla Basketball

Rapla meeskonnaga liitus algavaks hooajaks ameeriklane Jalyn McCreary, kes lõpetas kevadel USA ülikoolikarjääri ning alustab nüüd Eestis oma esimest profiaastat. Korvpall24.ee portaal rääkis 203 cm pikkuse leegionäriga tema senisest karjäärist, ootustest Euroopa korvpallis ja esmamuljetest Raplas. 

Esimesel ülikooliaastal pallis McCreary South Carolina ridades koos eestlase Maik-Kalev Kotsariga, kelle jaoks oli see viimane hooaeg USA-s. Teise hooaja järel vahetas Rapla leegionär ülikooli ning liitus South Florida meeskonnaga. Viimasel kahel NCAA hooajal esindas ameeriklane Merceri ülikooli, kus möödunud aastal jäi tema arvele keskmiselt 23 minutiga 15,4 punkti, 4,6 lauapalli, üks resultatiivne sööt, üks viskeblokeering ja üks vaheltlõige.

Intervjuus rääkis 203 cm pikkune välismaalane enda korvpalluriteest, sidemest Maik-Kalev Kotsariga ja ülikoolide vahetamisest. Samuti tuli juttu Euroopa korvpalliga kohanemisest, Raplaga liitumisest ja meeskonna esmamuljest. Lisaks saime teada, millised on ameeriklase tugevused mängijana ja millega tuleb veel tööd teha. Muuhulgas selgus, kuidas leevendab McCreary koduigatsust ja kui palju ta vabal ajal korvpalli jälgib.

scroll to top