fbpx
Close

INTERVJUU | Brandon McKissic: sain pakkumisi ka Kreekast, kuid pärast vestlust Brett Nõmmega otsustasin Rapla kasuks

-Brandon McKissic | Foto: Rapla Basketball

Rapla korvpallimeeskonna tagaliinis on algavaks hooajaks koha sisse võtnud 25-aastane ameeriklane Brandon McKissic, kes mängis mullu Kreeka esiliigas. Korvpall24.ee portaal uuris Rapla leegionärilt veidi enne ametlike mängude algust, milline on olnud tema senine korvpalluritee ja miks ta otsustas oma karjääri jätkata just Eestis.

190 cm pikkune ameeriklane on pärast ülikooli lõpetamist mänginud Euroopas kaks hooaega. Profikarjääri alustas ta Küprose meistriliigas ning pallis seal poolteist hooaega. Viimati mängis McKissic Kreeka tugevuselt teises liigas, kus Schimatari Ermise ridades jäi tema arvele 22,5 minutiga 10,7 punkti, 2,5 lauapalli ja 2,3 korvisöötu. Kaamos karikavõistluste eelringikohtumistes on McKissic seni viie mänguga kirja saanud keskmiselt 27 minutit, 15 punkti, 5,6 lauapalli, 6,6 korvisöötu ja 1,8 vaheltlõiget.

Intervjuus rääkis Rapla mängumees enda jõudmisest korvpalli juurde, ülikoolikorvpallist ja senisest kogemustest Euroopa korvpallis. Samuti kirjeldas 25-aastane McKissic enda oskusi korvpalliväljakul ning tõi välja peamised tugevused ja nõrkused. Muuhulgas tuli jutuks karjääri jätkamine Eestis ehk uurisime, mis mängupaigad tal laual olid ja miks ta otsustas just Raplaga liituda. Lisaks tuli teemaks ameeriklase roll Rapla meeskonnas, ootus Eesti-Läti liiga suhtes ja kuidas ta on valmis Eesti talveks.

scroll to top