fbpx
Close

Operatsioonist pääsenud Siim-Markus Post: olin valmis kõige hullemaks

-Siim-Markus Post | Foto: Siim Semiskar

-Siim-Markus Post | Foto: Siim Semiskar

Pärnu Sadama korvpallimeeskond avaldas kolmapäeval oma Facebooki kontol teate, mille kohaselt peaks hooajaeelses kontrollmängus põlve vigastanud mängujuht platsile naasma uue aasta alguses. 21-aastane noormees kinnitas sama ka Korvpall24.ee portaalile.

“Vigastuse näol oli tegemist MCL ja PCL osalise rebendiga, menisk ja ACL on korras,” rääkis Post meditsiinilisi termineid kasutades. Lihtsamalt selgitades rebestas noormees põlves osaliselt ühte kahest külgsidemetest ning ühte kahest ristatisidemetest.

“Operatsioonile ma ei lähe ning töö juba füsioterapeutidega käib, et jalalihased tugevamaks saada ja iga päevaga liikuvust suurendada,” oli Post optimistlik. “Olin valmis kõige hullemaks, aga lootsin, et saan see hooaeg veel platsile. Positiivne on, et ei pea opile minema, sest kunagi ei tea, kuidas see läheb ja kuidas jalg pärast on.”

Senise karjääri kõige raskema traumaga tegelev mängujuht pole enda sõnul kunagi pidanud nii kaua mängudest eemale jääma: “Tahaks uuel aastal juba mängida, aga eks näis, kuidas jalg paraneb. Kiirustama ma ei hakka ning ravin ennast korralikult terveks. Hetkel otsest kava pole, millal pallitrenni taas tohin tegema hakata, pean veel liikuvusega tööd tegema. Kui saab täisliikuvuse tagasi, siis saab edasi vaadata”

Pärnu Sadam on Eesti-Läti Korvpalliliigat alustanud kaotusega, kui 74:99 jäädi alla BK Ogrele.

scroll to top