fbpx
Close

Välismaa portaal: Kalev/Cramo toob korvi alla Euroopa tippliigades mänginud ameeriklase

-Deshawn Stephens | Foto: basket.co.il

-Deshawn Stephens | Foto: basket.co.il

BC Kalev/Cramo meeskond on Itaalia korvpalliportaali Sportando teatel täienemas suure ääre/keskmängija positsioonil tegutseva ameeriklase Deshawn Stephensiga.

USA üliõpilasliigas San Diego State’i eest mänginud 29-aastane ning 203 cm pikkune Stephens on jõudnud senise karjääri jooksul esindada Prantsusmaa kõrgliigas Charlon-Reimsi, Türgi kõrgliigas Bandirma Kirmizit ja Banvitit ning jõudnud pallida veel ka Jaapanis (Akita Northern Happinets), Venezuelas (Trotamundos de Carabobo) ja Itaalia madalamas liigas (Torino Reale Mutua). Lisaks on ta saanud kogemuse NBA G-liigas South Bay Lakersi ridades.

Eelmisel hooajal tegutses Stephens Iisraeli kõrgliigas. 24 mängu sai ta kirja Maccabi Rishon Lezioni eest, kus tema keskmisteks näitajateks olid 25,9 mänguminutit, 11,4 punkti, 5,3 lauapalli. Üheksa kohtumist tegi ta kaasa Tel Avivi Hapoeli särgis ja seal olid vastavad näitajad 20,1 mänguminutit, 7,4 punkti ja 4,6 lauapalli. Vaata Stephensi mulluseid tipphetki siit!

Hiljuti pidas Kalev/Cramo maha kontrollmängu Kaunase Žalgirisega, kellelt tuli vastu võtta kindel 71:95 kaotus. Sel nädalal Leedus toimuval kontrollturniiril, kus osalevad lisaks kalevlastele veel Moskva oblasti Himki, Vilniuse Rytas ja Prienai, ei saa Kalev/Cramo poolelt kaasa teha ameeriklane Zach Smith, kes murdis Žalgirisega kohtumises käeluu ja peab pikema vigastuspausi pidama.

scroll to top