fbpx
Close

G4S Noorteliiga sai üllatusvõidu, Karl Andres Matute Pernerilt võimsad numbrid

-Karl Andres Matute Perner | Foto: Siim Semiskar

-Karl Andres Matute Perner | Foto: Siim Semiskar

Selle nädala ainsas meeste Saku esiliiga mängus sündis suurüllatus, kui G4S Noorteliiga võitis kodusaalis tulemusega 83:71 liiga liidrite hulka kuuluvat KK Viimsi/Noto meeskonda. Esiliiga ettearvamatust näitab eriti ilmekalt see, et just Viimsi on meeskond, kes eelmisel nädalal peatas ülikindla võiduga Kadrina Karude uskumatu seeria.

Mängu esimene poolaeg kulges üsna võrdsete võitlusena, kus kerge ülekaal kuulus G4S noortemeeskonnale ning vaheajale mindigi nende eduseisul 38:34. Kohe kolmanda veerandaja alguses kasvastati edu kümnele punktile ning seejärel suudeti vastaseid üsna kindlalt oma selja taga hoida mängu lõpuni.

Võitjatest oli resultatiivseim Ken Martti Reinart 16 punktiga, lisaks jäi tema arvele 6 lauapalli. Kõige silmapaistvama esituse tegi G4S Noorteliiga poolt aga Mehhikos üles kasvanud keskmängija, Karl Andres Matute Perner, kes kogus 14 punkti, 15 lauapalli ja 7 resultatiivset söötu. Kasper Suurorg panustas 14 punkti, 7 lauapalli ja 4 tulemuslikku söötu. Kaotajatest oli tasemel Kristjan Evart, kelle arvele jäi 23 punkti ja 5 lauapalli.

Kuigi Viimsi poolel oli sellel hooajal viimast korda väljakul nende suurim korvialune jõud, Mihkel Allorg, võitis noortemeeskond lauavõitluse koguni 55:39. Selgelt vedas KK Viimis/Noto mehi alt visketäpsus, 72st väljakult teele saadetud viskest jõudis korvini vaid 22 (30,6%). Ühtviisi kehvalt tabati nii korvi alt kui ka joone tagant.

KK Viimsi/Noto meeskond on turniiritabelis 13 võidu ja 5 kaotusega kolmandal kohal, G4S Noorteliiga meeskond paikneb 9 võidu ja 8 kaotusega kuuendal real. Järgmisel nädalal esiliiga mängud jätkuvad, esmalt on võistlustules taas Noorteliiga meeskond, kes võõrustab teisipäeval, 3. märtsil Paide Viking Window võistkonda.

TURNIIRITABEL

scroll to top