fbpx
Close

“Kuues Viga” #07 | Mitte miski ei päästa enam Lakersit!?

-Carmelo Anthony (Los Angeles Lakers) | Foto: AFP/Scanpix

NBA podcasti “Kuues Viga” seitsmenda saates lahkasime NBA uudiseid ja praegust olukorda NBA turniiritabelis. Kellelgi ei olnud head mõtet, kuidas Lakers päästa ja Otto tõi välja väga ohtliku tendentsi LeBron Jamesi mängustiiliga.

Kuulutasime Denver Nuggetsi hooaja suures pildis lõppenuks. Raiusime, et kas DeRozani ja LaVine’iga on võimalik mõelda tiitli peale. Võrdlesime Dallas Mavericksi mängu “American Pie” stseeniga ning saate tiimi segmendis pühendasime mitu minutit Phoenix Sunsi eduloole. Otto hakkas juba tunnistama enda eksimust Chris Pauli vananemise asjus.

Optibeti panustuserubriigis selgus, et ühel meist pole enam MITTE ÜHTEGI eurot arvel. Seevastu teine pani nädal tagasi üle 100 euro mängu ja kasvatas enda saldo kõrgeks. Tasuta soovitus: ärge vedage kihla Indiana Pacersi mängudega.

Mis on “Kuues Viga”?

Korvpall24 ja Optibet toovad teieni Eesti parima NBA podcasti. Kogusime kokku kohalikud NBA eksperdid ja toome kord nädalas Eesti korvpallisõbrale kõige värskemaid ja vahetumaid NBA-muljeid. Saate produtsent on Korvpall24 peatoimetaja Siim Semiskar ning saatejuhtideks Otto Oliver Olgo, Ardo Kalda, Henri Sipra ja Erki Saksing.

scroll to top