fbpx
Close

“Kuues Viga” #37 | Esimese hooaja viimane saade ja lugejakirjad!

Foto: Kuues Viga

Aeg tõmmata otsad kokku selleks hooajaks. Kuues Viga läheb pärast seda saadet teenitud suvepausile ja koguneb uuesti siis, kui on midagi erakordset juhtunud või kui uus hooaeg hakkab koitma.

Enne veel – lugejakirjad! Olete saatnud meile vägevaid kirju ja võtsime need üksipulgi lahti, minnes omavahel peaaegu jälle raksu. Kas Steph Curry on siis mängujuht või ei ole? Kas üldse saab tänapäeva tippkorvpallis rääkida enam klassikalistest rollidest? Ja mida arvata Curry-LeBroni võrdlustest?

Seejärel jagasime lõppenud hooaja kõrg- ja madalhetki ning palusime toimetuse kokkupanijal Siim Semiskaril anda hinnang, kas sai õiget asja tehtud või mitte.

Stuudios olid Ardo Kalda, Henri Sipra, Erki Saksing ja Siim Semiskar. Onlyfansi kaudu ühines toimetusega koroonahaige Otto Oliver Olgo.

Saatke meile suve jooksul julgelt uusi kirju meilile kuuesviga@gmail.com ning kui soovite oma podcasti teha, vaadake üle podcastrent.ee. Palun vajuta ka Spotifys ja YouTube’is subscribe-nuppu, et sa ei magaks suvel ja varasügisel maha mõnda eriepisoodi. Head suve!

VAATA:

KUULA:


Mis on “Kuues Viga”?

Korvpall24 ja Optibet toovad teieni Eesti parima NBA podcasti. Kogusime kokku kohalikud NBA eksperdid ja toome kord nädalas Eesti korvpallisõbrale kõige värskemaid ja vahetumaid NBA-muljeid. Saatejuhtideks on Otto Oliver Olgo, Ardo Kalda, Henri Sipra ja Erki Saksing. Saadet salvestatakse ülimalt uhkes podcastrent.ee stuudios!

scroll to top