fbpx
Close

INTERVJUU | Mihkel Kirves: mul on veel viis aastat aega rapsida, sealt edasi peab hakkama (kolmeseid) paremini tabama

-Mihkel Kirves | Foto: Pärnu Sadam Facebook

Eelmisel hooajal Paf Eesti-Läti korvpalliliigas ja Eesti meistriliigas igas mõttes oma senise karjääri parima hooaja teinud Pärnu Sadama ääremängija Mihkel Kirves jätkab ka algaval hooajal suvepealinnas. Kuigi Kirves on alles 25-aastane, siis on tunne, justkui mees on igavesti meistriliigas mänginud – algav hooaeg saab 197 cm pikkuse jõujuurika jaoks sel tasemel olema juba 11.

Kirves kogus eelmisel hooajal Eesti-Läti liigas kogu hooaja peale 29 kohtumisega keskmiselt 29,3 minutiga 14,1 punkti, 8,7 lauapalli, 2,5 resultatiivset söötu ja 1,7 vaheltlõiget ning koos meeskonnaga võideti lõpuks pronksmedalid. Eesti meistrivõistlustel olid tema numbrid veidi tagasihoidlikumad, aga see-eest lõpptulemuseks oli meistritiitel. Korvpall24 portaal istus Kirvesega intervjuuks maha Kohilas juuli viimasel päeval toimunud 3×3 korvpalliturniiril ning rääkisime eelmise hooaja emotsioonidest, mõtetest enne uut hooaega ning põhjustest, miks ta otsustas Pärnus jätkata.

Eraldi räägime Kirvesest ja kolmepunktivisetest, mis aasta-aastalt on üha paremini ühte lausesse hakanud kokku käima. Loomulikult küsisime Mihkli käest ka viimaste kuude kõige põletavama küsimuse – kas Eesti korvpallis on probleeme füüsilise võimekusega või mitte. Kirves rääkis huvitava loo tema enda murdemomendist, kui ta väikese kõhukesega noorkorvpallurina ühel suvel otsustas oma võimsale füüsisele aluse laduda.

scroll to top