fbpx
Close

Pärnu jõudis kodusel turniiril võiduga finaali, kuid kaotas raske vigastuse saanud põhimehe

-Siim-Markus Post | Foto: Siim Semiskar

-Siim-Markus Post | Foto: Siim Semiskar

Pärnu Sadama korvpallimeeskond alistas kodusel kontrollturniiril Soome võistkonna KTP Kotka 89:80, kuid rõõmu selle üle tunda ei saanud, kuna mängujuht Siim-Markus Post sai raskelt vigastada.

Pärnu Postimees kirjutas olukorra kommentaariks: “Teise veerandi keskel vigastas Post põlve ja viidi fännide abiga saalist kiirabiautosse. Mehe enda reaktsioonist võis välja lugeda, et olukord on hull.”

Peatreener Heiko Rannula oli pärast matši Pärnu esindusmeeskonna Facebooki lehe vahendusel avaldatud intervjuus silmnähtavalt morn ja kommenteeris tagamehe trauma kohta: “Väga rõõmu ei saa hetkel tunda, ootame ära, mis otsused tulevad. Õhtul kuuleb täpsemalt.”

Mehed, kes mänguvõidu lõpuks koju tõid, said aga kiita: “Välismaalased jäävad, nendega olen rahul.” Koondises olnud meestega (Saimon Sutt, Mihkel Kirves ja Karl Martin Kask) jäi ta samuti rahule ning see kogemus tuli Rannula arvates noortele kasuks.”

“Kindlasti me pole valmis – meil vigastatute nimekiri on pikk ja täna veel pikenes. Muresid on palju, aga teeme nii hästi, kui saame,” kommenteeris Rannula videointervjuu lõpetuseks.

scroll to top