fbpx
Close

Kaspar Kitsing sai võimaluse Trento kõrgliigatiimi eest ja tabas kolmeseid eksimatult!

-Kaspar Kitsing | Foto: Siim Semiskar

-Kaspar Kitsing | Foto: Siim Semiskar

Laupäeval sai suurepärase kogemuse 17-aastane Eesti noorkorvpallur Kaspar Kitsing, kes aitas Itaalia klubil Trento koondisepausi ajaks planeeritud sõprusmängus 85:81 alistada Reggio Emilia meeskonna.

Ilma Serbia koondisega Tallinnas käinud (kuid siin pingile jäänud) Nikola Jovanovici ja Itaalia koondislaste Diego Flaccadori ja Davide Pascolota mänginud Trento parimana viskas Aaron Craft 20 punkti, Fabio Mian lisas 16, Joao Gomes 11, Devyn Marble 10 ja Andrea Mezzanotte 9 silma.

Seejärel tuli Trento skooritegijate nimekirjas eestlase nimi, kui Kitsing sai mänguaega umbes viis minutit ning tabas selle ajaga mõlemad teele saadetud kolmepunktivisked.

“Mängule minekust sain teada täna hommikul. Teise veerandi alguse poole ütles treener, et nüüd on platsile minek,” kommenteeris Kitsing Korvpall24.ee portaalile.

Alguses pidi Kitsing katma hakkama värskelt Reggio Emiliaga liitunud tagameest Michael Dixonit, aga seejärel sai kaitses tema “ohvriks” üks kogenud itaallane: “Teda hakkasin kõvasti pressima. See andis enesekindlust ja siis panin oma kaks kolmest kindlalt ära.”

“Kõik see (mängueelne) pinge ja vibra muutub hetkega suureks energiaks, kui pall mängu läheb. Siis juba ajad oma asja, sest need Serie A mehed on ka ju inimesed,” kommenteeris Kitsing lõpetuseks põhitiimi mängudega kaasas käivat.

Trento on Itaalia kõrgliigas hetkel 9 võidu ja 10 kaotusega 11. kohal, Reggio Emilia (5-14) on eelviimasena väljakukkumisohus ehk 14. real.

scroll to top