fbpx
Close

Legendaarne Mario Polusk kolis teise liigasse ja paugutas oma uue koduklubi kohe võidule!

-Mario Polusk | Foto: Siim Semiskar

-Mario Polusk | Foto: Siim Semiskar

Saku II liiga jõujooned muutusid aastavahetusega oluliselt, kui suurte kogemustega endine meistriliiga tagamees Mario Polusk liitus Viljandimaa tiimiga BC Eesti Maavara/Baltic Agro. Kohe kolmapäevases debüütkohtumises paugutas Polusk kuus kolmest ja viis oma meeskonna võõrsil 80:78 (14:18, 15:24, 21:20, 28:18) võidule Terminal Oili vastu.

Tänavust hooaega esiliigatiimis Balteco alustanud ja seal nelja kohtumisega keskmiselt 21 minutiga 8,5 punkti, 4,75 lauapalli ja 4 resultatiivset söötu kogunud 41-aastane Polusk pallis meistriliiga tasemel aastatel 2000-2011 ning kogus tuntust kui ülimalt valusa käega kolmesemehena.

Eesti Maavara/Baltic Agro korvpalliklubi Facebooki lehel kirjutas Polusk klubiga liitumise tagamaadest: “Vajasin korvpallialaselt uusi väljakutseid ja vaheldust. Kui pikaaegne sõber Vaiko Riives mind pärast säravaid esitusi Viljandi liigas kutsus tiimiga liituma, siis esialgu tundus see mõte veidi võõras. Seejärel rääkisin klubi eestvedaja Joeliga klubi korraldusest ja eesmärkidest, tublidest hinge ja pühendamisega mängivatest meestest ning mitmeid kordi veel Vaikoga strateegiast. Pärast seda, kui ka teine tiimi liider Rauno Meerits mu liitumise heaks kiitis, jõudis mulle lõpuks kohale, et see oleks üks korralik väljakutse, lõbusate ja kõvade Viljandimaa meestega kevadel ilus medal võtta.”

Polusk lisas: “Tiim on mind superhästi vastu võtnud ja püüan jõu ja nõuga olla olemas kõigile meeskonnakaaslastele nii palju, kui suudan. Meeskond on hästi komplekteeritud, jagub toorest talenti, vapraid võitlejaid, kiireid jalgu ja võidukogemust. Parandame järelejäänud hooajaga oma füüsist, üksteisemõistmist ja kokkumängu ning usun, et kõigil vastastel saab medalimängudel meiega väga raske olema!”

Kohe Poluski debüütkohtumises koges veterani valusat kätt tabeli teine meeskond Terminal Oil, kes pidi vastu võtma 78:80 (14:18, 15:24, 21:20, 28:18) kaotuse. Polusk tegi kaasa kõik 40 minutit ning vajutas kolmeseid 6/10, kogudes 26 punkti, 7 resultatiivset söötu ja 4 lauapalli. Rauno Meerits lisas 18 silma ja 9 lauapalli ning Aivar Piir 14 punkti ja 10 lauapalli.

Terminal Oili poolel hiilgasid Karl-Eduard Möldre 26 punkti (sealhulgas kolmesed 6/12) ja Jörgen Õigus 24 silmaga (kolmesed 6/10). Mõlemad eelpool mainitud mehed hankisid ka 7 lauapalli.

Meeste II liiga tabelit on 11 mängu järel täiseduga juhtimas Keila Korvpallikool, Terminal Oil (10-3) on jätkuvalt teisel kohal. BC Eesti Maavara/Baltic Agro (7-6) on 12 tiimi hulgas 7. positsioonil.

LIIGATABEL

scroll to top