fbpx
Close

Finaali MVP Klementsov: mängisime kaitses hästi ja see toimis

-Margus Klementsov | Foto: Siim Semiskar

-Margus Klementsov | Foto: Siim Semiskar

Saku I liiga finaalis alistas Betoonimeister/Tskk/SK Nord 73:59 Eesti Maaülikool/Limitex autoklaasid võistkonna. Põhiturniiri edukaim tiim Betoonimeister oli veel enne neljandat veerandaega kaotusseisus, aga viimasel kümnel minutil oldi 27:9 vastasest paremad ning teist aastat järjest võideti esiliiga.

Siim Laur tõi võitjatele 20, Margus Klementsov 19 ning Tiit Talumaa 12 punkti. Vastaste poolelt tegid kaksikduubli nii Gert Kaldmäe (14 punkti ja 11 lauapalli), Joosep Russak (12 punkti ja 12 lauapalli) kui ka Ott Sellis (11 punkti ja 10 lauapalli).

MVP auhinnaga tunnustatud Klementsov sõnas mängujärgses intervjuus Basket.ee-le, et kohtumise lõpus oli emotsioon juba selgelt Betoonimeistri poolel. “Kolmandal veerandajal oli mäng juba vastaste käes aga meil õnnestus õigel hetkel initsiatiiv haarata. Suutsime kaitses paar rünnakut ära võtta ja see tõi edu. Nagu terve hooaja vältel pidime oma asja ajama ja kaitses hästi mängima. Täna see taaskord toimis.”

Eesti Maaülikooli treeneri Paavo Russaku sõnul oli Saku I liiga teine koht nende jaoks suur võit. “Meil tekkisid täna väikese väsimuse pealt lihtsad sööduvead, millest tuli vastaste lihtsat korvid. Väike võiduhirm meil täna tekkis. Vastaste distsiplineeritud ja süsteemne mäng lõhkus meid täna lõpus ära. Teine koht on meile puhas boonus. Kaks aastat tagasi tulime teisest liigast, eelmine võitsime pronksi ja nüüd sammukene edasi. Ambitsiooni Maaülikoolil on ja ma usun, et nad võiksid tulevikus ka meistriliigas mängida.”

scroll to top