fbpx
Close

Kadri-Ann Lass treenis sel suvel ülikooli juures ning täitis endale seatud eesmärgid

-Kadri-Ann Lass treeningul | Kadri Ameerikas blogi

-Kadri-Ann Lass treeningul | Kadri Ameerikas blogi

Augustis Eesti naiste korvpallikoondise juurde treenima saabuv Kadri-Ann Lass kirjutas oma blogis “Kadri Ameerikas” põhjustest, miks ta sel suvel jäi ülikooli treenima ning millised tema suvekuud välja nägid.

“Suvi on kõigi korvpallurite jaoks tähtis aeg, sest just suvel saab igaüks arendada neid külgi, mis vajaka jäävad. Mulle on alati olnud raske ennast sundida üksi rügama, ma olen rohkem grupis treenija ning seetõttu otsustasin sel aastal kasutada võimalust ja jääda oma võistkonna juurde peaaegu et terveks suveks,” alustas Lass blogipostitust.

Ta lisas: “Minu põhirõhk sellel suvel oli saada tugevamaks ja oma füüsist parandada. See aasta oli väga erinev meie eelnevatest suvedest siin. Eelmine üldfüüsise treener sai parema pakkumise lähistel asuvalt ülikoolilt ning otsustas selle vastu võtta ning lahkus meie juurest pärast jõule. Seega saime endale uue treeneri, kelle filosoofia on eelmise treeneri omast täiesti teistsugune. Algul võttis aega harjuda, kuid nüüd tunnen, et see oli kõigile väga kasuks. Eesmärgid, mis endale seadsin, olen saavutanud.”

“Samuti on sellel aastal meiega töötanud toitumisspetsialist, kellega saab kohtuda vastavalt vajadusele. Mina alguses otsustasin temaga mitte kohtuda, sest “ma ju tean, mis toidud on head ja mis ei ole”, aga nüüd olen tulemustega väga rahul. Põhjus, miks otsustasin temaga ikkagi lõpuks kohtuda, oli minu arutelu treeneritega. Pärast seda jõudsin järeldusele, et kui korvpall on see, mida ma tahan teha kaua ja edukalt, siis pean elama ja hingama korvpalli. Taastumine on nii tähtis ja nüüd ma võin oma kogemusest öelda, et erinevus on tuntav,” kirjutas Lass ka ühest tippspordi tahust, mis tihti tavainimeste eest varju jääb.

Kadri-Ann Lassi blogipostitust saab täispikkuses lugeda SIIT.

scroll to top