fbpx
Close

Kyle Vinalese vintsutused enne VTB debüüti: viisaprobleemid ja öö lennujaamas

-Kyle Vinales | Foto: BC Kalev/Cramo Facebook

-Kyle Vinales | Foto: BC Kalev/Cramo Facebook

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna eelmise nädala kahes VTB Ühisliiga võidumängus oli oluline roll kanda klubi värskel täiendusel Kyle Vinalesel. Korvpallipodcastis “Möödavise” rääkis Cramo abitreener Indrek Reinbok mehest lähemalt ning tõi välja ühe huvitava seiga, mistõttu ameeriklasest tagamängija esitus Nižni Novgorodi vastu oli veel eriti tähelepanuväärne.

“Vinales reisis meeskonnast eraldi, kuna viisa saamine venis. Ta jäi oma edasilennu pealt ka maha, mistõttu ta ööbis lennujaamas, et oodata varahommikust lendu. Hommikul kohale jõudes tuli ta põhimõtteliselt otse visketrenni, sealt otse videoruumi ja sealt mängule. Mulle vahepeal tundus, et ta magab silmad lahti. Lõpuks tegi siis sellise mängu,” kiitis Reinbok oma hoolealust.

27-aastane ja 186 cm pikkune Vinales kogus Nižni Novgorodi vastu 19 punkti ja 4 resultatiivset söötu ning kodumängus Kaasani Unicsiga tõi 14 silma ja samuti 4 söötu. Reinboki sõnul on tegemist tagamehega, kelle peamine tugevus ongi viskamine ning eelmisel hooajal Kalevis säranud Chavaughn Lewise ja Tony Wroteniga tema mängustiili võrrelda ei saa.

“Tüübilt on Vinales täiesti erinev mängija. Wroten ja Lewis olid mõlemad läbimurdjad. Ühel oli viset rohkem ja teisel oli antud selline sööduanne, mida ei õpeta. Vinales on rohkem combo guard tüüpi mees, kes mängib pull up-visete peale ja omab sinna juurde normaalset sööduoskust,” analüüsis Reinbok.

Kuula podcastist, kuidas on aga Vinalesel lood õigeks ajaks trenni jõudmisega ning miks peaks Cramo mängujuht Sten Sokk Vinalesele vahelduseks mõnes mängus pallid ebatäpselt ette söötma!

Kuula saadet (Kyle Vinalese personaalküsimus alates 1:05.08):

scroll to top