fbpx
Close

Jürgensi meeskond sai ülinapi kaotuse, Maide tiim võitis 30. järjestikuse kodumängu

-Carlos Jürgens | Foto: Oral Roberts University

-Carlos Jürgens | Foto: Oral Roberts University

USA üliõpilasliiga NCAA kõrgeimas divisjonis mängivatest Eesti korvpalluritest käisid läinud öösel väljakul Carlos Jürgens ja Artur Konontšuk. Paraku tuli mõlema eestlase kodumeeskonnal vastu võtta kaotus.

Carlos Jürgensi ülikoolimeeskond Oral Roberts Golden Eagles läks kodusaalis vastamisi North Dakota Fighting Hawksiga, kellele jäädi napilt alla 71:72 (37:33). Vastased tabasid mängu saatuse otsustanud vabaviske 3,4 sekundit enne normaalaja lõppu. Viimasel sekundil saatis kolmese teele veel Oral Robertsi mängija Max Abmas, ent tema üritus blokeeriti.

Kohtumist pingilt alustanud Jürgens sai mänguaega 20 minutit, mille jooksul viskas neli punkti (kahesed 2/2, kolmesed 0/2), hankis kaks lauapalli ja tegi ühe vaheltlõike.

Oral Robertsil on nüüd viis võitu ja kuus kaotust, oma konverentsis (Summit League) on nad kogunud kaks võitu ja ühe kaotuse.

Artur Konontšuki ja Mark-Andreas Jaaksoni kodumeeskond Southern Miss Golden Eagles kaotas võõral väljakul UAB Blazersile 60:72 (31:40). Southern Miss oli terve kohtumise vältel tagaajaja rollis.

Pingilt sekkunud Konontšuki viibis platsil 14 minutit, mille jooksul kogunes tema arvele viis punkti (kahesed 1/1, kolmesed 1/2), kaks lauapalli, üks pallikaotus ja üks isiklik viga. Jaakson väljakul käinud meeste hulka ei kuulunud.

Southern Miss on sel hooajal kogunud viis võitu ja viis kaotust, USA konverentsis (C-USA) on nad ühe võidu ja kahe kaotuse peal.

Võistlustules oli ka Marten Maide kodumeeskond Liberty Flames, kes alistas eestlase abita Kennesaw State Owlsi 69:63 (31:30).

Liberty jaoks oli tegemist ühtlasi 30. järjestikuse koduvõiduga, mis on NCAA-s teiseks pikim käimasolev koduvõitude seeria. Kokku on tänavu võidetud 14-st mängust 10, sealhulgas oma konverentsis (Atlantic Sun) kolmest kaks.

scroll to top