fbpx
Close

Riismaa klubi sai alagrupi liidri vastu viienda järjestikuse võidu, Mitt üle pika aja taas platsil

-Joonas Riismaa | Foto: Siim Semiskar

-Joonas Riismaa | Foto: Siim Semiskar

Itaalia esiliigas said kolmapäeval võidud kirja nii Joonas Riismaa tööandja Pistoia Basket kui ka Arnold Miti koduklubi Chieti Basket 1974.

Suurepärases hoos Pistoia Basket teenis viienda võidu järjest, kui kodusaalis alistati 79:75 alagrupi liider Forli 2.015. Eelmisel hooajal Kaspar Kitsingu tööandjaks olnud Forli jaoks oli tegemist esimese kaotusega üheksa võidu kõrval.

Pingilt mängu sekkunud Riismaa veetis platsil 17 minutit ning tõi selle ajaga viis punkti (kahesed 1/2, kolmesed 1/2). Lisaks patustas eestlane nelja isikliku veaga.

Chieti Basket 1974 lõpetas oma kolmemängulise kaotusteseeria, kui alistas külla sõitnud Cento Benedetto XIV lisaaja järel 88:86.

Viimati kuu aega tagasi väljakul käinud Mitt sekkus pingilt mängu kuueks minutiks, kuid ühtegi pealeviset ei teinud. Eestlase arvele jäi üks lauapall, üks pallikaotus ja üks isiklik viga.

Pistoial on nüüd kirjas kuus võitu ja viis kaotust, mis annab neile punases alagrupis 13 meeskonna konkurentsis kuuenda koha. Samas grupis mängiv Chieti asub nelja võidu ja kuue kaotusega üheksandal positsioonil. Järgmises voorus kohtuvadki eestlaste koduklubid omavahel, kui Pistoia võõrustab pühapäeval Chietit.

scroll to top