fbpx
Close

VOL2 | Lavale astuvad NBA megastaaride Antetokounmpo ja Curry ketsid!

Kui Ballzy veebipoe eelmises blogipostiutuses tutvustasime korvpallisõpradele Kevin Duranti, Paul George’i ja Kawhi Leonardi korvpalliketse, siis nüüd astuvad tähelepanu keskpunkti viimasel kümnendil kahe peale kokku neli NBA kõige väärtuslikuma mängija auhinda teeninud “Kreeka Friik” ehk Giannis Antetokounmpo ja nüüdseks liiga ajaloo parimaks kolmeseviskajaks kerkinud Stephen Curry. Nende vahele on ennast pressinud ka Atlanta noor staar Trae Young.

Kõik seni mainitud korvpalliketsid ning palju muud huvitavat on saadaval Ballzy veebipoes www.Ballzy.eu.


Zoom Freak 3 

1. Kui eelmised Antetokounmpo ketsid pole eriti kiita saanud, siis Giannise kolmas kets on nii disaini kui ka ülesehituse poolest üks paremaid jalatseid, mida korvpallur hetkel kanda saab.

2. Zoom Freak 3 on väga hea välistald, mis meenutab Kobe 9 ketsi. Selle kossujalatsiga soovitatakse mängida pigem siseruumides.

3. Kõnealuse mudeli võib liigitada pigem keskmise kõrgusega ketside hulka, mille abil on kandja jalg turvaliselt hoitud ja samas tunneb ta ennast selle jalavarjuga mängides väga mugavalt.

4. Ketsi välisküljel on Nike lähtunud sellest, et jalats oleks mingis mõttes retro stiilis, aga samas on sinna juurde pandud kõik tänapäeva paremad tehnoloogia võtted.

5. Zoom Freak 3 on kasutatud topelt Zoomi, mis tähendab, et kets on jalas olles väga mugav ja sellega on väljakul olles väga hea liikuda. Esimesed Zoom padjakesed on kanna ja teised varvaste all.

Uuri selle ketsi kohta lähemalt SIIT


Trae Young 1

1. Hetkel üks kõige populaarsemaid madala lõikega ketse.

2. Tegu on Trae Youngi esimese signatuur ketsiga Adidase poolt.

3. Korvpallijalatsi esiots on laiema liistuga.

4. Trae Young 1 kannaosas on kasutatud üht kõige pehmemat ja samuti ka stabiilsemat materjali ehk Adidasele omast Boosti. Boost annab ketsile kindluse ja pehmuse hüppamisel ja tagab kandjale selle, et jalavarjud hoiavad ära kandade põrutamise.

5. Ketsi suurimad plussid tulevad aga kasutatud materjalidest. Tegu on väga “hingava” ja samuti väga kerge jalatsiga.

Uuri selle ketsi kohta lähemalt SIIT


Curry 8

1. Curry 8 on väga ümara tallaga jalats, mis pakub kaitset, mitmekülgsust ja tuge ilma segamata. See on voolujooneline kets, mis paneb suurt rõhku jala kaitsmisele, kuid jääb seda tehes väga kergeks.

2. Under Armour on varustanud ketsi spetsiaalse UA Flow polsterdustehnoloogiaga, mis hoiab jala kõiki olulisi osi ja paneb mängija ringi joostes tundma ennast suurepäraselt.

3. Talla hea pidamine peab vastu peaaegu igale olukorrale ja püsib tugevana isegi tolmustes spordisaalides. Curry 8 ketse hindavad nii kolmesekütid kui ka suured mehed, kes panevad rõhku korralikule jalgadetööle.

4. Curry 8 Flow suurus võib olenevalt kasutajast erineda. Mõned kandjad võivad valida oma tavapärase suuruse, kui eelistatakse suuremat “lukustatuse” tunnet, kuna – nagu teisedki Curry ketsid – on Curry 8 Flow veidi kitsama liistuga. Kui aga soovitakse jalgadele veidi rohkem ruumi anda, siis on mõtet minna poole numbri võrra üles. Laia jalaga mängija jaoks on parim valik täisnumbri võrra suurem kets.

Uuri selle ketsi kohta lähemalt SIIT

scroll to top