fbpx
Close

Jurkatamme koduülikool on teinud viimase 19 aasta parima hooaja alguse

-Taavi Jurkatamm | Foto: AP/Scanpix

-Taavi Jurkatamm | Foto: AP/Scanpix

USA üliõpilasliigas NCAA jätkab suurepärast hooaja algust Taavi Jurkatamme kodumeeskond San Francisco Dons, kes alistas koduväljakul Eastern Washington Eaglesi 85:63.

Avapoolaeg möödus tasavägiselt, kuid viimase pooleteise minutiga tegi San Francisco 7:2 spurdi ja läks vaheajale 35:29 eduseisus. Teise poolaja alguses viskas eestlase koduülikool 11 vastuseta punkti ning hoidis suurt eduseisu kohtumise lõpuni. San Francisco on teinud viimase 19 aasta edukaima hooaja alguse, võites 10 esimesest mängust 9. Viimati alustas meeskond nii hästi 1999/2000 hooajal, kui 12 esimesest kohtumisest võideti 11.

Vahetusmeeste pingilt sekkunud Jurkatamm teenis mänguaega 11 minutit, mille jooksul viskas 2 punkti (kahesed 1/1, vabavisked 0/2), võttis ühe lauapalli ning tegi ühe pallikaotuse.

San Francisco resultatiivseimad olid Frankie Ferrari ja Charles Minlend, kes viskasid vastavalt 15 ning 14 punkti. Kaotajate parim oli Jesse Hunt 14 punktiga.

Järgmises kohtumises võõrustab San Francisco pühapäeval Cal State Fullertoni meeskonda, kellel on kirjas kolm võitu ja seitse kaotust.

scroll to top