fbpx
Close

Chris Moore armastab Eestit ja tahab aidata meie korvpallureid: mulle meeldib siin rohkem kui USA-s

-Chris Moore Optibet Tallinna Rahvaliigas | Foto: Siim Semiskar

-Chris Moore Optibet Tallinna Rahvaliigas | Foto: Siim Semiskar

25 aastat Eestis elanud ameeriklane Chris Moore on pärast korvpallurikarjääri lõppu pühendunud laste treenimisele. Suviseid korvpallilaagreid viib ta läbi ka sellel aastal ja kaheks nädalaks on ta siia meelitanud ka endise NBA mehe Michael Ansley.

Moore saabus Eestisse 1994. aastal ja esindas teiste klubide seas näiteks ka Nybiti ja A. Le Coqi värve. Pärast karjääri lõppu jäigi mees siia. Mis teda nii kaua Eestis on hoidnud? “Pere. Mu lapsed. Ma armastan Eestit ja mulle meeldib siin olla rohkem kui USA-s,” sõnas Moore ERR-ile.

Juulis ja augustis korraldab Moore Tallinnas Summer Basketball Skills Clinic nime kandvaid korvpallilaagreid, kus lapsed saavad oma oskusi lihvida. “Alustasin oma korvpallioskuste kliinikut, et aidata noormängijatel areneda. Samas teen ka individuaalseid trenne, ka profimängijatele. Üritan kõiki aidata nende mängu paremaks muuta. Suvi on parim aeg oma mängu kallal vaeva nägemiseks,” pani Moore hingele.

Kas Chris Moore on ka kümne aasta pärast Eestis korvpallitreener? “Ma tõesti ei tea. Ma armastan korvpalli ja kui mul avaneb võimalus kõrgemal tasemel juhendada, teeksin seda. Praegu olen ühe madalama liiga meeskonna [Tallinna Rahvaliigas mängiva Aexpo/Estravan] treeneriks. Kui see päev tuleb, olen selleks valmis,” kinnitas Moore.

Vaata Moore’i intervjuud täispikkuses ERR-i spordiportaalist…

Loe ka: Eesti lastele jagab kahel nädalal õpetussõnu endine NBA mängija

scroll to top