fbpx
Close

Kuidas on võrgukoondise põhitegija seotud korvpalli maailmameistritega?

-Foto: PVK Trading

Uue korvpalliteemalise taskuhäälingusaate “Möödavise” küsimusmängu koostööpartneriks saab PVK Trading, kelle kaubamärgi Teamshield.com vormides on 35+ maalimameistriks tulnud Mooste Mõisa spordiklubi.

Iganädalase küsimusmängu auhind on Teamshield.com’i Korvapll24 eridisainiga võistlussärk!

“Ma otsisin endale vaikset üleminekut spordist tavaellu, sest vanus pressis peale ja suurt tahtmist ka enam juurde ei tulnud,” meenutab endine võrkpallikoondislane Jaanus Nõmmsalu seitsme aasta tagust aega, kui sai oma ettevõttele alus pandud. Eesmärk õnnestus Nõmmsalul edukalt saavutada, sest 2016. aastal, kui ta lõpuks karjäärile joone alla tõmbas, oli töötav firma juba üles ehitatud.

Algselt Itaalia spordiriiete maaletoomisega tegelenud ettevõte lisas peagi valikusse reklaamriided ja alustas trükiste pakkumisega. “Saime aru, et kuidagi peab erinema ning leidsime lahenduse omanäoliste ja eridisainiga spordiriiete tootmiseks. Kaks aastat tagasi vahetasime brändi nime Teamshield.com’iks. Püüame selle nimega jõuda inimesteni Eestis ja Soomes. “Müüme ennekõike disainitud spordiriiet ja ideed olla isikupärane, teistest erineda,” ütleb ettevõtte juht Nõmmsalu.

“Meil on juba aastaid koostöö korvpalliklubi Valga-Valkaga ja võrkpalli valitseva Eesti meistri Pärnuga, samuti 2019 karikavõitja Saaremaa VK, käsipaliklubide HC Kehra ja HC Viljandiga. Soomes teeme koostööd Vantaa Duck võrkpallimeeskonnaga ja osa varustusest sai tehtud ka Soome meisternaiskonnale Salo Viesti. “Fakt on see, et toode peab olema korralik, kuna konkurents on tänapäeval tihe,” teab Nõmmsalu.

Endise koondisekaaslase ja hea sõbra Eerik Jago abiga on Nõmmsalu suutnud ka Soome turul jala ukse vahele saada.

“Eks eraettevõtja elul on oma plussid ja miinused. Ainult Pärnu linnas toimetades oleks pidanud ammu äri kinni panema. Isegi Eesti turg on ju tegelikult väike ja pakkujaid palju. Täna müüme 30-35 protsenti oma toodangust tänu Eerikule Soome. Olime Eerikuga koondises aastaid toakaaslased ja kui mul tekkis idee Soome laieneda, kargas pähe just tema nimi, kuna ta on Soomes mänginud ja elab praegugi teiselpool Soome lahte. Ju siis sattus õige hetk olema, sest ta oli nõus. Eerik on hea müügimees ja saab oma tööga suurepäraselt hakkama,” kiidab Nõmmsalu.

Pakutavate toodete ja võimalustega on võimalik tutvust teha kodulehel Teamshield.com. Lisainfot saab aadressil info@pvktrading.eu või telefonil 5628 7666.

scroll to top