fbpx
Close

Taavi Jurkatamm: pole veel NCAA mängustiili ja kohtunikega täielikult harjunud

-Taavi Jurkatamm | Foto: Siim Semiskar

-Taavi Jurkatamm | Foto: Siim Semiskar

Tänavusel hooajal on USA üliõpilasliigas NCAA oma debüütaastat tegemas 20-aastane eestlasest ääremängija Taavi Jurkatamm, kes esindab San Francisco ülikooli värve.

“Mängustiil on siin Euroopa omast erinev ja ma pole siiani veel sellega täielikult ära harjunud. Kaitsel on väga suur rõhk ja see on kõige tähtsam element, et üldse väljakule saada,” selgitas Jurkatamm Korvpall24.ee portaalile.

Eelmised hooajad Audentese noortemeeskonna ridades Eesti meistriliigas pallinud noormees lisas: “Kohtunike vilega on raske harjuda, sest see on veidi erinev Euroopa omast. Mõnes mängus olen lühikise ajaga vigadeprobleemiga pingile istuma jäänud. Aga eks see tuleb kogemustega.”

“Kool pole väga raske ja seni läheb hästi. Kuna õppisin eelnevalt Audenteses, siis oli lihtne kohaneda. Õppimise osa on siin väiksem kui mul oli keskkoolis ning tänu sellele jääb palju aega üle just korvpallile keskenduda,” sõnas Jurkatamm.

Isiklikult enda mänguga Jurkatamm päris rahule ei ole jäänud ning kaarte on seganud ka vahepeal saadud trauma: “Alati saab paremini. Ütleksin, et isiklik hooaeg on olnud nagu sõit Ameerika mägedel. Alguses väga mänguminuteid ei saanud, siis teenisin need välja ja alustasin 8 mängu põhiviisikus ja tegin häid mänge. Siis sain peapõrutuse ja pidin kolm mängu vahele jätma. Nüüd olen tagasi platsil, kuid roll pole kahjuks sama, mis enne vigastust. Tuleb trennis uuesti oma koht välja teenida!”

scroll to top