fbpx
Close

Tiit Sokk: õnneks on korvi alla mõned mehed lisaks tulemas

-Tiit Sokk | Foto: Siim Semiskar

-Tiit Sokk | Foto: Siim Semiskar

Pärast korvpallikoondise kaotust Belgiale Rakveres, uuris Korvpall24.ee portaal tegijatelt endalt, mis seisus enne tähtsaid mänge Saksamaa ja Serbiaga ollakse. Kõiki paremaid mängijaid ei ole Tiit Sokk praeguseks kokku saanud, kuid vahest on Belgia vastu karastuse läbinud meestel potentsiaali rohkemaks.

Sokk: “No eks tänane (7. september – toim.) päev kujunes raskeks nagu ikka, aga see vahe kärises siis, kui vastaste domineeriv tsenter oli platsil (Khalid Boukichou, 2.06 cm ja 120 kg). Algul said nad vahe sisse, siis saime järele. Aga kui see mees platsile tuli, siis said nad jälle minema. Õnneks on ka meil mõni mees korvi alla tulemas.” Tõenäoliselt peab peatreener korvialuste täiendustena silmas Maik-Kalev Kotsarit ja Rauno Nurgerit.

Sokk jätkas lootusrikkalt: “Eks meil ongi natukene noorte meeste värk. Kui midagi halvasti läheb, siis me ei suuda seda seisma panna, siis läheb kohe mitu asja järjest viltu. Täna oli natukene parem kui eile ja järgmine kord peab jälle natukene parem olema, kui täna.”

Koondises mängib praegu koguni kolm Pärnu Sadama kossumeest. Uurisime, kuidas eelmise hooaja Eesti meistriliiga tipud ennast koondises tunnevad.

Saimon Sutt: “Eks mul on selline rollimängija kohustus siin. Väga palju minuteid ei ole välja teeninud. Samas, trennis ajan kõvasti poisse taga ja üritan oma minutid välja teenida.”

Karl-Martin Kask: “Praegu Nurgerit ja Kotsarit pole ning saan rohkem mängida, aga kui nemad tulevad, siis minu roll ka väheneb. Kui võimalust oleks, siis võtaksin põhitegija rolli ise üle, aga selleks peab tubli olema, trennis möllama ning peavad mängud ka välja tulema.”

Järgmisena ootab meie koondist 13. septembril Saku Suurhallis tugev Saksamaa ning nagu peatreener lubas on meil ka korvi all jõudu juures.

scroll to top