fbpx
Close

Kaspar Treier: U20 tiimis pole mul peal sellist survet nagu esiliigas

-Kaspar Treier | Foto: Poderosa Pallacanestro Montegranaro Facebook

-Kaspar Treier | Foto: Poderosa Pallacanestro Montegranaro Facebook

Itaalia tugevuselt teises korvpalliliigas ehk Serie A2 tasemel on Montegranaro meeskonnal laupäeval ees võõrsil mäng Bologna Consultinvesti üle. Päev varem käis oma tiimi pressikonverentsil mõtteid jagamas noor eestlasest ääremängija Kaspar Treier.

Mõlema tiimi jaoks on tegemist väga olulise kohtumisega, kuna tihedas liigatabelis on Bologna (18-8) teisel ja Montegranaro (17-9) neljandal kohal.

“Me tuleme vägeva võidu pealt Ravenna vastu, kus me mängisime super kaitset. Oleme ka Bologna vastu keskendunud detailidele, sest just pisiasjad saavad laupäeval määravaks. Bolognaga tuleb väga füüsiline mäng ning nad tahavad kasvõi jõuga selle võidu võtta, kuna tulevad meie vastu kolmemängulise kaotusteseeria pealt,” selgitas 18-aastane Treier klubi kodulehele.

Ta lisas: “Ma tean, et me suudame võita, kuid tunnistame ka seda, et kui tulemus ei peaks meile positiivseks kujunema, siis väga suurt draamat me sellest ei tee. Meie eesmärk on põhihooaja lõpuks tõusta tabelis nii kõrgele kui võimalik, et play-offi avaringis saada võimalikult kergem vastane.”

Treier on Montegranaros ka U20 tiimi liige ning seal üheks põhiliseks liidriks. U20 meeskonda ootab 9. aprillil ees oluline mäng Cantu eakaaslaste vastu. Selle matšis võit viiks Montegranaro regiooni finaali, mille võitmine sillutaks tee üleriigilisele finaalturniirile.

“U20 tiimis pole mul peal sellist survet nagu esiliigas. Noorte hulgas pole mäng nii füüsiline ja ma saan rünnakul rohkem ise otsuseid vastu võtta. U20 sarjas mängib võistkond palli mulle, meeste hulgas pean mina omakorda teiste heaks tööd tegema,” võrdles eestlane noortesarjas ja Seria A2 liigas toimuvat.

Järgmise vastase, Cantu U20 meeskonna kohta sõnas Treier: “Me veidi tunneme neid, kuna oleme viimastel aastatel mõnel korral kohtunud. Cantu on meie jaoks võidetav meeskond, kuid peame ise ideaalse esituse tegema. Neil on palju häid viskajaid ning peame kaitses 1-1 olukordades hästi mängima.”

scroll to top