fbpx
Close

Siim-Sander Vene endine tööandja kaotaks tühjade tribüünidega mängides ligi 400 000 eurot

-Siim-Sander Vene | Foto: Ekraanitõmmis

-Siim-Sander Vene | Foto: Ekraanitõmmis

Läinud hooaja lõpetas Siim-Sander Vene Itaalia kõrgliiga (Seria A) klubi Varese eest mängides. 19 kohtumises sai eestlane platisile keskmiselt 25,5 minutiks ja tõi selle ajaga 10,8 punkti, 4,2 lauapalli ja 2,3 korvisöötu mängus. Uueks hooajaks Venel leping puudub ning klubi ähvardab suur eelarveline miinus.

Kuigi eriolukord hakkab lõpule jõudma Euroopas ja mujal maailmas, siis piirangud korvpallisaalides mõjutavad tõenäoliselt tõsiselt ka tulevast hooaega ning annavad tunda korvpalliklubide rahakotis.

Eesti koondise palluri Siim-Sander Vene endine tööandja Varese korvpalliklubi on Sportando portaali vahendusel toonud välja, et tulevast hooaega tuleb alustada tõenäoliselt 30% väiksema eelarvega. Kui läheb käiku stsenaarium, et 2021. aasta jaanuarini mängitakse tühjade tribüünide ees, siis Varese klubil jääks hinnanguliselt saamata 400 000 eurot piletitulu.

Varese kodusaal mahutab maksimaalselt 5107 pealtvaatajat ja on pigem keskmise suurusega. Klubid, mille saalid mahutavad 10 000 (Milano Olimpia saal mahutab 12 700) ja enam, kannataksid uuel hooajal märkimisväärselt suuremat kahjumit.

scroll to top