fbpx
Close

Veidemani koduklubi sai kindla võidu ja tõusis taas ainuliidriks

-Rain Veideman | Foto: Sylvia Funk/Rostock Seawolves

-Rain Veideman | Foto: Sylvia Funk/Rostock Seawolves

Saksamaa esiliigas naasis Rain Veidemani tööandja Rostocki Seawolves kahe kaotuse järel võidulainele, kui koduväljakul alistati 92:82 Kirchheimi Knights.

Avaveerandi kaotas Rostock 20:28, kuid poolajavileks juhiti 50:42. Kolmas veerandaeg kuulus samuti kodumeeskonnale ning enne viimast neljandikku juhiti juba 74:51. Külalised võitsid küll neljanda veerandi kindlalt 31:18, kuid Rostockile ohtlikuks enam ei saadud.

Algviisikusse kuulunud Veideman sai mänguaega 23 minutit, mille jooksul viskas ta kuus punkti (kahesed 2/3, kolmesed 0/2, vabavisked 2/2), hankis ühe lauapalli, andis kaks resultatiivset söötu ja tegi ühe vaheltlõike. Lisaks jäi tema arvele kolm pallikaotust ja neli isiklikku viga.

Rostocki parimad skooritegijad olid Chris Carter ja Sid-Marlon Theis, kes mõlemad kogusid 19 punkti. Üleplatsimeheks kerkis Max Mahoney, kes viskas kaotajate kasuks 23 punkti ja võttis üheksa lauapalli.

Eelmises kohtumises kaks tehnilist viga teeninud peatreenerit Dirk Bauermanni asendas täna tema abiline Christian Held.

Kokku on tänavu võidetud 12 ja kaotatud viis kohtumist. Liigatabelis kerkis Rostock nüüd 24 punktiga ainuliidriks, ent kolm mängu vähem pidanud lähimal jälitajal Jenal on 22 silma. Kirchheim jätkab neljandal kohal, olles kogunud 10 võidu ja üheksa kaotusega 20 punkti.

scroll to top