fbpx
Close

Hamburg võitis lõpusekundite korvist, Kotsar viskas taas üle 20 punkti

-Maik-Kalev Kotsar | Foto: imago images/Pressefoto Baumann/Scanpix

-Maik-Kalev Kotsar | Foto: imago images/Pressefoto Baumann/Scanpix

Eesti koondise keskmängija Maik-Kalev Kotsari koduklubi Hamburgi Towers sai Saksamaa kõrgliigas kahe järjestikuse kaotuse järel taas kirja võidu, kui alistas külla sõitnud BG Göttingeni 93:91.

Hamburg pääses mängu alguses juhtima 21:12, kuid siis tabas võõrustajaid mõõn ja avaveerandi lõpuks oli seis 21:21. Teise veerandi alguses jäi Hamburg ka 23:29 kaotusseisu, ent tegi siis kiirelt 12:0 spurdi ning haaras ohjad enda kätte. Poolajaks oldi ees 49:40 ja kolmanda veerandi järel 73:63. Viimasel veerandajal tuli Göttingen mängu tagasi ning kohtumine lõppes põnevas punkt-punkti heitluses. Hamburgi võidukorvi viskas sekund enne mänguaja lõppu ameeriklane T.J. Shorts.

Algviisikus alustanud Kotsar sai mänguaega 35 minutit, mille jooksul viskas meeskonna paremuselt teise skooritegijana 21 punkti (kahesed 10/16, vabavisked 1/2), hankis kaks lauapalli, andis kaks resultatiivset söötu, tegi ühe vaheltlõike ja teenis ühe isikliku vea.

Kotsar on nüüd visanud neljas järjestikuses mängus üle 20 punkti.

Eestlasest rohkem punkte viskas Hamburgi poolel vaid võidukorvi tabanud Shorts, kelle arvele kogunes 24 silma. Üleplatsimeheks kerkis Läti koondislane Rihards Lomažs, kes viskas kaotajate kasuks 26 punkti.

Hamburgil on üks voor enne liiga põhihooaja lõppu tabelis 21 võitu ja 12 kaotust. 42 punktiga hoitakse 18 meeskonna konkurentsis seitsmendat kohta. 42 punkti on ka kuuendal kohal asuval Ulmil, kes on aga pidanud ühe kohtumise vähem. Play-off’i lootused ammu minetanud Göttingen asub 24 punktiga 11. tabelireal, olles teeninud 12 võitu ja 19 kaotust.

Põhihooaja viimase mängu peab Hamburgi meeskond sel pühapäeval, kui võõrsil minnakse vastamisi Frankfurdi Skylinersiga.

scroll to top