fbpx
Close

Saksamaal üleplatsimeheks tõusnud Kotsar: ma ei ole endaga sada protsenti rahul, arenguruumi on veel

-Maik-Kalev Kotsar | Foto: imago images/Eibner/Scanpix

Eesti keskmängija Maik-Kalev Kotsar tegi eile korvpalli Bundesligas oma senise hooaja resultatiivseima esituse, aidates koduklubi Hamburgi Towersi 81:75 (24:20, 12:11, 18:23, 27:21) võidule Heidelbergi MLP Academicsi üle.

Algviisikus alustanud Kotsar viibis väljakul 33 minutit ja kogus üleplatsimehena 21 punkti (kahesed 9/12, vabavisked 3/3), parima lauavõitlejana 8 lauapalli (neist 2 rünnakul), 2 resultatiivset söötu ja 2 vaheltlõiget. Bundesliga karjääri punktirekordist jäi puudu viis silma.

“Tegime väga head tööd. Alati tuleb ette olukordi, kus mõnede otsustega ei nõustu, kuid me hoidsime meeskonnaga külma närvi ega lasknud ennast sellest heidutada,” vahendab Hamburgi klubi koduleht eestlase sõnu.

Selle kohtumisega pikendas Hamburg Bundesligas oma võiduseeria neljamänguliseks. “Kuigi oleme nüüd võitnud neli mängu järjest, ei tohi me sellega rahule jääda. Peame võtma igat vastast tõsiselt ja pingutama, et ennast parandada. Iga päev on uus töö, treener ja mina teame seda. Ma ei ole endaga sada protsenti rahul, arenguruumi on veel,” rääkis Eesti koondislane.

Hamburgi kodusaalis peetud kohtumist jälgis tribüünidel 2462 pealtvaatajat. “Tänane õhkkond oli fantastiline. Pean tänama kõiki, kes kohal olid ja meid toetasid. Inimesed tulevad meid just toetama, mitte lihtsalt mängu vaatama. Pärast koroonahooaega ei võta ma seda kindlasti iseenesestmõistetavana,” tänas Kotsar kohale tulnud fänne.

Teisipäeval ootab Hamburgi ees kolmas kohtumine Eurocupi alagrupiturniiril, kui võõrustatakse Hispaania kõrgliigas mängivat Andorra korvpalliklubi. Järgmisel pühapäeval võõrustab koduliigas vähemalt mõneks hetkeks Bambergi järel teisele kohale kerkinud Hamburg Göttingeni meeskonda.

scroll to top