fbpx
Close

INTERVJUU | Kaspar Treier: kui platsile tagasi sain, siis tekkis kohe järgmine probleem

-Kaspar Treier | Foto: Siim Semiskar

Kolmandat hooaega Itaalia kõrgliigaklubis Sassari mängiv Eesti korvpallikoondislane Kaspar Treier on eelmise aastaga võrreldes klubi eest kerkinud oluliselt suuremate mänguminutite peale ning tähtsamasse rolli. Ning seda vaatamata suvel koondisemängus saadud raskele käetraumale, millest taastumine venis kuni novembrikuu lõpuni.

Korvpall24 portaal tegi Itaalia kõrgliigas keskmiselt 16,1 minutiga 6,7 punkti ja 3,4 lauapalli panustava 23-aastase ja 203 cm pikkuse Treieriga intervjuu Eesti rahvuskoondise treeningul enne mänge Sloveenia ja Rootsiga, kus ääremängija panustas vastavalt 13 punkti, 6 lauapalli ja 4 korvisöötu ning 9 silma ja 3 lauapalli.

Küsisime Treierilt otse ja ausalt, mis seisus tema viga saanud käsi tänaseks on, kas ta on 100-protsendiliselt taastunud, kas jõunäitajad on tagasi endisel tasemel, kas ta on seda olukorda videost järele vaadanud ning kas traumast jäid ka mingid psühholoogilised jäljed. Mängulise poole pealt arutasime tema tänavuse hooaja rolli kohta Sassaris ning senise hooaja õnnestumiste ja eesmärkide kohta.

scroll to top