fbpx
Close

INTERVJUU | Esiliiga meister, skoorikuningas Janar Aniste: kindlat eesmärki profina leiba teenida mul enam pole

-Janar Aniste | Foto: Ain Liiva

Esiliiga värske meistri, skoorikuninga ning finaalis võiduviske tabanud Janar Aniste jaoks võiks sellise vägeva hooaja järel olla loogiliseks jätkuks tõusta mängutasemelt aste kõrgemale, ent 24-aastase tagamängija perspektiiv näib olevat elu tasakaalus hoidmine ning eelkõige mängu nautimine. Ennast õpingute ja palgatöö vahel jagav Aniste avas Korvpall24.ee portaalile antud intervjuus, milliste valikute ees seisab tasemelt esiliiga ja kõrgliiga piiri peal oleva korvpallur edasiste karjääriotsuste tegemisel nii elus kui ka palliplatsil.

Kadrina Karude ridades kogus 180-sentimeetrine Aniste 27 mängu ja ligi 32 minuti jooksul 23,4 punkti, 3,3 lauapalli, 4,3 korvisöötu ning 2,3 vaheltlõiget, olles liiga parim nii punktide kui ka tabatud kolmeste arvestuses. Play-off`is kerkisid Karude liidriks tõusnud Aniste numbrid veelgi, kui ligi 39 minutiga läksid kirja 30 punkti, 3 lauapalli, 5,6 korvisöötu ning 1,6 vaheltlõiget.

Intervjuus leiab detailsemalt kajastust Kadrina Karude eelmise hooaja fenomen ja muuhulgas saame teada ka Kristo Saage rolli meeskonnas. Esiliiga skoorikuningas avaldab valemi, kuidas ta sellisele tasemele on jõudnud ning milliseid spordialasid ta hea meelega lisaks harrastab. Uurisime ka kõrgliigaklubide huvi kohta tema aadressil ning kas oleks realistlik teda taas Eestis kõrgemal tasemel mängimas näha. Lõpetuseks saavad lugejad teada, millise tuntud kaubamärgiga on tal tööleping ja palju ta enda tegemiste kõrvalt korvpalli jälgib.

scroll to top