fbpx
Close

Lauas möllanud Sander Raieste panusest võiduks ei piisanud

-Sander Raieste | Foto: Baskonia Facebook

-Sander Raieste | Foto: Baskonia Facebook

Eesti koondise ääremängija Sander Raieste (205 cm) mängib igapäevaselt Hispaania tugevuselt kolmandas liigas (LEB Silver) Baskonia duubli eest. Vastaseks oli seekord liigatabeli etteotsa kuuluv Cantabria meeskond ning sedapuhku tuli vastu võtta kaotus 68:82 (10:28, 20:18, 19:13, 19:23).

Paistis, et Baskonia duubel ei oodanud tabeli teiselt meeskonnalt nii head valmisolekut ja esimest veerandit valitses Cantabria täielikult, võites selle 18 punktiga. Jõujooned said sellega paika pandud. Baskonia duubel küll võitles ülejäänud kohtumise paremini, kuid vastased pingutasid vaid nii palju, kui võiduks vaja oli. Cantabria leidis väga hästi vabu mehi söötudega, andes 22 resultatiivset söötu Baskonia duubli 11 vastu.

Raieste seekord skoorimisega ei hiilanud, visates 20,5 minuti jooksul 4 punkti (kahesed 2/5, kolmesed 0/4), kuid oli võimas lauavõitluses 9 palliga. Veel andis ühe söödu, tegi ühe vaheltlõike, kaks pallikaotust ja kaks viga. Meeskonna parimad olid lätlane Arturs Kurucs 18, Miguel Burgos 15 ja Ivan Munumer 11 silmaga.

Cantabria poolelt paistsid silma Placide Nakidjim 22, William Lamonte Thomas Jr 15, Andre Lazar Norris Jr 15, Juan Pablo Inurritegui 14 ja Lance Cornelius Kearse 11 silmaga.

Liigatabelis Baskonia duubli jaoks midagi head ei ole, sest 7 võidu ja 12 kaotusega ollakse 10. kohal. Järgmisena kohtutakse võõrsil 2. veebruaril Zornotza Saskibaloi Taldea meeskonnaga.

scroll to top