fbpx
Close

Hispaania karastusega Egert Haller tõmbab selga Rakvere Tarva särgi

-Egert Haller | Foto: Siim Semiskar

-Egert Haller | Foto: Siim Semiskar

Kõrgliigasse tagasi tõusnud Rakvere Tarvas jätkab tuntud tegijatega tiimi komplekteerimist. Tarva Facebooki lehel on kirjas, et kogenud Kristo Saage ja Mihkel Kure kõrvale toodi tagaliini eelmisel hooajal Hispaanias karastunud Egert Haller. Sealse kolmanda liiga (LEB Silver) satsi C.B.L’Hospitaleti ridades tõi pallur keskmiselt 15,5 minutiga viis punkti, kuid hooaja lõpetas mees Olybeti liigas BC Valg-Valka/Maks&Mooritsa ridades.

Tarvale kulub tagaliini täiendus kindlasti ära, sest nende enda kasvandik Ander Talu plaanib vaheaastat Austraalias. 24-aastane ja 192 cm pikk Haller lausus koostöö algust kommenteerides: “Mul on hea meel, et saan kuuluda meeskonda, millel on pikk ning edukas ajalugu, suurepärane fännibaas ning palju häid tulemusi lähiminevikust. Loodan, et suudame fännidele pakkuda head mängu ja häid emotsioone ning sedagi, et Rakvere kossufännid leiavad taas mooduse tuua saali see imeline atmosfäär, mida oleme näinud Tarva tippaegadel mõned aastad tagasi.”

Egert Hallerit esindava agentuuri Kokkuta Management agent Marten Lombiots võttis palluri lõppenud hooaja kokku nii: “Egertil avanes võimalus end Hispaania kolmandas liigas proovile panna. Eesmärk oli ennast niiöelda pildile mängida, et sealt võimalusel mõne aasta jooksul kõrgemale tõusta, kuid erinevate asjaolude kokkulangevusel see ei õnnestunud.” Halleri enda sõnul ei suutnud ta treeneri usaldust täielikult võita ning mänguaeg hakkas hooaja teises pooles kokku kuivama.

Algavaks hooajaks seati Lombiotsa sõnul koostöös Kokkuta Management`iga eesmärk leida pallurile mängupaik, kus ta saaks hankida enesekindlust ja hea tunde, et siis uuesti ennast üles töötada, areneda ning karjääris järgmine samm teha.

Lombiots lausus, et Rakvere Tarva uus hingamine ja tulek altpoolt üles hakkas neile silma: “See on äge, et Rakvere on korvpallimaastikul jälle pildis. Tundub, et klubi tahab areneda ja jõuda sinna, kus ta kunagi oli või isegi paremaks. Seetõttu tundus see Egerti jaoks hea koht,” rääkis agent ja avaldas lootust, et Rakvere Tarval hakkab minema hästi ja klubi kasvab samm sammu haaval. “See, kuidas kohalikud ettevõtted Tarvast toetavad, on vinge. Nii peabki olema, et kogukond aitab,” lisas Lombiots.

scroll to top