fbpx
Close

Maik-Kalev Kotsar avaldas oma lemmik jalgpalliklubi

-Maik-Kalev Kotsar | Foto: South Carolina YouTube

-Maik-Kalev Kotsar | Foto: South Carolina YouTube

South Carolina Gamecocksi meeskonna YouTube’i kanal pani reedel üles videointervjuu tagamehe David Beatty ning eestlasest ääre Maik-Kalev Kotsariga.

Ajakirjanikud küsisid eestlaselt esmalt, kui suur väljakutse on tema jaoks järgmise vastase Texas A&M-i eesliin, kus pallimas mitu potentsiaalset NBA tasemel mängumeest.

“Muidugi on see väljakutse, nad on suurepärased. Mäletan eelmisest aastast, et see võistkond oli kõva pähkel ja kindel, et nad mängivad ka tänavu hästi,” sõnas Kotsar.

Ääremängija usub, et pärast viimase kahe mängu kaotamist on suudetud teha kvaliteetsed treeningud ning samm-sammult ollakse minemas paremuse poole.

“Mina ja teised liidermängijad… tegelikult kõik, kes selleks valmis on, peaksid võtma rohkem liidrikoormat enda peale. Oleme sellega kogu hooaja hädas olnud ning see on üks meie peamiseid probleeme,” lisas Kotsar.

Ajakirjanikud viisid jutu ka ameerika jalgpalli peale ja palusid korvpalluritel ennustada tänavuse Super Bowli võitjat.

Kotsar ütles selle peale, et tema on Euroopast ja seetõttu ameerika jalgpalliga sina peal ei ole. “Olen rohkem tavalise jalgpalli fänn,” sõnas eestlane ja nimetas oma hetke lemmikmeeskonnaks Barcelonat.

scroll to top