fbpx
Close

Viimases voorus valusa kaotuse saanud Huesca jäi esimesena play-offist välja

-Rauno Nurger ja CB Huesca | Foto: cbphuesca.com

-Rauno Nurger ja CB Huesca | Foto: cbphuesca.com

Hispaania korvpalli tugevuselt teise liiga (LEB Gold) põhihooaja viimases mängus pidi Rauno Nurgeri kodumeeskond Huesca Levitec võtma vastu 73:74 kaotuse neile külla sõitnud Valladolidi Carramimbrelt.

Kohtumine kulges Huesca jaoks tõusude ja mõõnadega, kui avaveerand kaotati 16:23, aga poolajaks oli vahe vähenenud kolmele punktile. Kolmandal veerandajal olid võõrustajad selgelt paremad 21:11 ja nii pääseti viimaseks neljandikuks 56:49 ette. Valladolid viskas järgmise kümne minutiga aga 25 silma Huesca 17 vastu ja sellega teeniti minimaalne võit.

Rauno Nurger sai mänguaega 29 minutit ja viskas 11 punkti (vabavisked 1/1, kahesed 5/10). Veel võttis ta 3 lauapalli, andis 3 korvisöötu ja tegi 2 isiklikku viga. Martin Tyler Haws ja Robinson Opong Odoch lisasid kumbi 9 silma, Valladolidi parim oli Oscar Miguel Alvarado Rodriguez 18 punkti ja 6 korvisööduga.

Põhiturniiri võitis Real Betis Energia Plus nimeline meeskond ja eelmistele aastatele tuginedes tagasid nemad uueks hooajaks koha Hispaania kõrgliigas. Huesca platseerus 18 võidu ja 16 kaotusega kümnendale kohale, kuid play-offi pääsevad 2.-9. koha tiimid, kelle seast selgub teine kõrgliigasse pääseja ning kuhu kuulub ka Valladolid (20-14, tabelis kuues koht).

scroll to top